نکته بسیار جالبی که شما عزیزان لازم است بدانید این است که کاشت مو در بعضی از مراکز کاشت مو در تهران از طریق میکرو گرافت صورت می پذیرد که نام دیگر این روش میکرو کاشت است. روش میکروگرافت جزو بهروزترین روش کاشت مو است که در جهان امروزی مورد استفاده قرار میگیرد. مسئله تراکم کاشت مو، از مسائل بسیار مهم و حیاتی برای انسانها به شمار میرود. باید به شما عزیزان بگوییم که تراکم و مقاومت موی سر در افراد مختلف متفاوت خواهد بود. به صورت میانگین در هر سانتیمتر مربع هشتاد واحد فولیکولی در سر معادل دویست عدد تار مو وجود دارد. هنگامی که که هرروز دویست الی دویستوپنجاه تار مو بریزد نزدیکبه پنجاه درصد تراکم کاشت موی اصلی آن را از دست میدهد.
اگر بخواهیم در مورد اجرای روش میکروگرافت برای شما سخن بگوییم، باید بگوییم که انجام کاشت و برداشت موی سر به صورت خودکار انجام میشود که این امر، موجب کاشت مویسر با نهایت ظرافت خواهد شد. کلینیک ترانسپلنت بهترین مرکز کاشت مو در تهران محسوب میشود که کاشت مو بدون عمل جراحی انجام میدهد. اگر به صورت میکروگرافت کاشت مو صورت پذیرد، دیگر احتیاجی به تیغ جراحی نیست، چراکه در این روش به هیچ عنوان از تیغ جراحی استفاده نمیشود و فرد با کاشتن مو از طریق این روش، هیچ نوع اسکاری بر آن ناحیهای که میخواهد کاشت مو صورت پذیرد مشاهده نخواهد کرد.
بالاترین تراکم کاشت مو چقدر است؟
فهرست مطالب
وقتی مویی بر روی سر کاشته میشود حدود پنجاه درصد از تراکم و مقاومت موی اصلی را شامل می شود که خود هر فرد آن را دارد. تراکم موهای طبیعی یک مرد، بهطور متوسط 90 تا 110 واحد فولیکولی در هر سانتیمتر مربع است. تراکم کاشت مو به ظاهر موهای کاشته شده گفته میشود که بهترین نتیجه کاشت مو، کاشت مو با تراکم بالا است چراکه موها در آن طبیعیتر و پرپشتتر جلوه خواهد کرد.
برای آنکه بخواهیم کاشت مو با تراکم بالا اتفاق بیفتد باید چه کنیم: برای کاشت مو ما به یک سری فولیکول احتیاج داریم. برای این کار، از فولیکولهایی که در پشتسر وجود دارند استفاده میکنیم. در صورتی که پیوند مو بخواهد با تراکم متوسط اتفاق بیفتد فولیکولهای مو در تراکمهای از 45تا 60 واحد فولیکولی در سانتیمتر مربع کاشته میشوند، برای انجام این کار ما به 2500 واحد فولیکولی احتیاج داریم.
حال اگر تراکم واحدهای فولیکولی را به 100 یا 110 واحد فولیکولی در هر سانتیمتر مربع برسانیم تعداد کل پیوند، پنجهزار واحد فولیکولی خواهد بود که کاشت مو با تراکم بالا اتفاق خواهد افتاد. آیا اصلا ما میتوانیم به پنجهزار واحد فولیکولی دسترسی داشته باشیم یا خیر: ما نمیتوانیم تعداد واحدهای فولیکولی یا همانهایی که در پشت سر قرار داشتند را استفاده کنیم، به این دلیل که روند کاشت مو نشان داده است که فقط برای اصلاح خط جلوی موی سر لازم است که ما در هر سانتیمتر اگر بخواهیم که از 110 واحد فولیکولی استفاده کنیم به چهار واحد فولیکولی نیاز داریم و این امر باعث میشود که واحدهای فولیکولی از پشت پوست سرمان کاهش زیادی پیدا کند و در آینده ما نتوانیم کاشت موی موفقی را داشته باشیم.
اهمیت تراکم موی کاشت شده
همه متقاضیان پیوند مو دوست دارند که موهای کاشته شده برای آنها پرپشت عمل کند و پر پشتی موها زمانی حاصل میشود که موهای کاشته شده نزدیک بههم کاشته شوند و تراکم خوبی را ایجاد کنند. این تراکم هنگامی بهوجود میاید که هر سانتیمتر مربع از پوست سر در طول یک جلسه حدود بیست فولیکول مو یا حدود شصت سانتیمتر مو کاشته شود.
اگر در قسمت جلویی ابعاد کوچکی به شکل تاس باشد، ریزشمو در این ناحیه ثابت و بدون تغیر خواهد بود و در چنین مواردی پزشک میتواند از ناحیه پشتسر مو به این قسمتها پیوند بزند.
در تراکم کاشت مو محدودیتهایی وجود دارد؟
مقاومت و تراکم در مو کاشتن بهشکل مستقیم با تعداد گرافتهایی که قابلیت پیوند زدن را دارند که در هر فرد وجود دارد ارتباط دارد.
- هرچقدر که تعداد گرافتهای قابل پیوند زدن در ناحیه بانک مو نسبت به ناحیه طاس و یا کمپشت که میخواهد در آن کاشته شود کمتر باشد، میزان تراکم کاشت مو کمتر خواهد شد.
- پوست و موی افراد باهم فرق میکند و همین امر باعث میشود نتایج مختلفی از کاشت مو بهدست آید.
- هرچقدر که کمپشتی یا طاسی موها بیشتر باشد میتوان از تعداد گرافتهای بیشتری برای پیوند مو استفاده کرد. بنابرین افرادی که بین موهایشان فاصله برای کاشت مو وجود ندارد، بهتر است از روشهای درمانی دیگر مثل روشهای دارویی استفاده کنند زیرا روش پیوند مو برای این افراد جواب نمیدهد.
آیا تراکم کاشت مو در همه افراد یکسان است؟
تراکم کاشت مو برای همه افراد بهصورت یکسان نیست و موارد مختلفی در ایجاد تراکم کاشت مو تاثیرگذار است از جمله اینکه اگر فردی سطحطاسی اش زیاد باشد و تعداد موهای پیوندی کمتری داشته باشد، یعنی آن گرافتهایی که قابلیت پیوند زدن بر ناحیه بانک مو دارد کمتر باشد و سطح طاسیاش زیاد باشد، تراکم کاشت مو در چنین فردی کمتر است.
افرادی که تار موهای نازکی دارند، عمل پیوند مو برای این افراد، موفقیت آمیز نخواهد بود و بهتر است این افراد روشهای دارویی را امتحان کنند. بین هر تارمو حتما فاصله مشخصی باید وجود داشته باشد تا امکان پر کردن این فاصله با فولیکولهای مو وجود داشته باشد. همچنین جنس و ظرفیت پوست افراد هم در تراکم کاشت مو نقش مهمی را تعیین میکند. هرچه خونرسانی بیشتر در پوست سر صورت گیرد، تراکم کاشت مو و روییدن دوباره موها بیشتر و بهتر صورت خواهد پذیرفت.
افراد باید عوارض کاشت مو را در نظر داشته باشند و به کلینیک هایی مراجعه کنند که نسبتا عوارض کمتری دارند که در مراکز کاشت مو در تهران میتوان به کلینیک ترانسپلنت اشاره داشت.
ماندگاری موی کاشت شده با تراکم بالا
اکثر افراد بعد از پیوند مو، بعد از شش تا نه ماه، شصت درصد رشد موهای جدید را مشاهده میکنند و ممکن است که پزشک بعد ازکاشت مو برخی داروها را برای رشد سریعتر مو در فرد تجویز کند. اما حدود نیمی از بیماران احتمالا بعد از ده سال عمل کاشت مو نیاز به عمل کاشت مو مجدد پیدا میکنند و اکثر بیمارانی که عمل کاشت مو انجام دادند در طولانی مدت موهای بیشتری را از دست میدهند. یکی از دلایل عدمانطباق است یعنی داروهایی که برای این بیماران تجویز میشود امتناع و خودداری می کنند.
دلیل دیگری که می توان به آن اشاره داشت سن است، با افزایش سن قطر ساقه مو کاهش پیدا میکنند در نهایت موجب نازک شدن موها میشود که باعث میشود تراکم موها خیلی کم بهچشم آید.