هاشور ابرو یک روش جدید تاتو است که به صورت دائم و غیر دائمی انجام می شود. ابروها تاثیر زیادی در زیبایی چهره دارند. از این رو روش های مختلفی برای پرپشت کردن، تقویت و زیباسازی ابروها ابداع شده و رواج یافته است. درمان های خانگی ارزان ترین راه برای تقویت ابروهای شما هستند. البته این روش ها زمان بر می باشند. در نتیجه بسیاری از افراد به روشهای جدید مانند هاشور ابرو تمایل دارند. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه این روش نوین ما را تا پایان این مقاله از کلینیک ترانسپلنت همراهی کنید.
هاشور ابرو چیست؟
فهرست مطالب
در پاسخ به این سوال که هاشور ابرو چیست در لغت به معنای حاشیهسازی کردن است و در نقاشی و طراحی روشی است برای ایجاد خطوط کوچک به صورت سایههایی که به موازات یکدیگر و در جهت خاصی کشیده شدهاند. هاشور ابرو نوعی آرایش دائمی است که نیاز به تجربه و دورههای آموزشی دارد. هاشور به دو روش دستی و دستگاهی انجام میشود که در روش دستی متخصص با استفاده از مدادهای مخصوص خطوط راه راه در ابرو ایجاد میکند که باعث زیباتر و پرپشت شدن ابروها میشود. امروزه هاشور زدن ابرو روشی محبوب برای حفظ زیبایی و ظرافت صورت است.
آیا هاشور ابرو عوارضی دارد؟
همانطور که می دانید هاشور ابرو را امروزه بسیاری از خانم ها برای زیباتر کردن ابروهای خود انجام می دهند. درست است که استفاده از این تکنیک تا حدودی به اصلاح ابروهای شما کمک می کند، اما خالی از نواقص نیست. تمامی روش های آرایش ابرو علاوه بر مزایایی که دارند، عوارضی نیز دارند که باید با آن ها آشنا شوید. از عوارض هاشور ابرو می توان موارد زیر را خلاصه کرد:
- ایجاد آلرژی و حساسیت
- جلوگیری از رشد ابرو
- باعث عفونت می شود
- تورم پوست
- خون ریزی
- آسیب به فولیکول های مو
مراقبت های پس از هاشور ابرو چیست؟
با انجام تعدادی از اقدامات پس از هاشور ابرو، می توانید اثرات منفی این روش را کاهش دهید:
- پس از هاشور ابروها، از دوش گرفتن و رفتن به سونا و استخر خودداری کنید زیرا ممکن است منجر به عفونت شود.
- به مدت یک هفته پس از هاشور کردن ابروها روی صورت خود دراز نکشید، زیرا زخم ها همچنان باز هستند و می تواند منجر به عفونت شود.
- تا حد امکان پس از هاشور ابروها برای جلوگیری از آلودگی هوا و عفونت بیرون نروید.
- اگر تا ده روز پس از هاشور روی زخم ها پماد چشم بمالید تا به سرعت بهبود می یابند.
- از دست زدن به قسمت های هاشور زده خودداری کنید، زیرا می تواند باعث گسترش عفونت شود.
مزایای هاشور ابرو چیست؟
- داشتن ظاهری طبیعی تر در مقایسه با تاتو و سایر تکنیک های قدیمی و اصلاح عیوب و تقارن ابرو. اگر جزو افرادی هستید که ابروهای خوش فرم و زیبا دارید اما در بعضی جاها مانند تاج یا آرک دچار ریزش مو هستید و یا از فرم ابروهای خود راضی می باشید اما ابروهایتان حجم زیادی ندارند، این روش به شما کمک خواهد کرد.
- هاشور استفاده از لوازم آرایشی ابرو را بی نیاز کرده و نگران ریزش ابروهایتان در اثر زدن مداد و سایه ی ابرو نباشید.
- در ضمن اصلاح هاشور زدن روشی نیمه دائمی است و نیازی به صرف زمان زیادی برای آرایش ابرو ندارید. از طرفی حذف لوازم آرایشی ابرو نیز هزینه های شما را کاهش می دهد.
- یکی دیگر از مزایای هاشور زدن نیمه دائمی این است که پس از مدتی محو می شود، بنابراین لازم نیست ابروهای خود را تا مادام العمر نگه دارید.
معایب هاشور ابرو چیست؟
- احتمال حساسیت و آلرژی: رنگها و کرمهای بیحسکننده که برای هاشور ابروها استفاده میشوند میتوانند در برخی از افراد باعث ایجاد حساسیت و آلرژی های پوستی شوند.
توجه: قبل از هاشور تست حساسیت روی پوست خود انجام ندهید.
- احتمال عفونت: یکی از مهمترین معایب هاشور زدن، احتمال عفونت است. استفاده از تجهیزات غیر استریل و بی کیفیت باعث بروز مشکلات پوستی زیادی می شود. البته نگران نباشید، اکثر این عفونت ها در مدت کوتاهی با پماد آنتی بیوتیک قابل درمان هستند.
توجه: برای جلوگیری از مشکلات پوستی، هاشور ابرو با متخصصین و مراکز معتبر توصیه می شود، زیرا بیماری هایی مانند هپاتیت B و C، ایدز و زگیل از عوارض خطرناک مراجعه به مراکز غیربهداشتی و غیراستاندارد است.
آیا تغییر رنگ هاشور ابرو امکان دارد؟
همانطور که اشاره شد یکی از دلایل اصلی رنگ کردن ابرو نارضایتی از طیف رنگی تزریق شده است. افراد مبتلا به این مشکل می توانند علاوه بر رنگ آمیزی معمول ابرو از دکوپاژ نیز استفاده کنند. دکوپاژ فرآیندی است که برای تغییر رنگ ابرو استفاده می شود. در دکوپاژ ابرو فرآیند تزریق رنگ برای پوشاندن رنگ قبلی تکرار می شود. البته رنگی که در تکنیک دکوپاژ استفاده می شود جزو رنگ های خام بوده و قادر است تناژ رنگی هاشور را تغییر دهد.
آیا هاشور ابرو باعث ریزش ابرو خواهد شد؟
یکی از دغدغههای اصلی بسیاری از افراد در گذشته در مورد هاشور ابرو این است که ابروها بعد از هاشور دچار ریزش میشوند و خیلیها میپرسند که آیا هاشور ابروها روی ریزش ابروها تاثیر دارد؟ خوشبختانه در پاسخ به این سوالات باید به این نکته اشاره کرد که معمولا هیچ کدام از روشهای هاشور باعث ریزش ابرو خود به خود نمیشود. رنگ هاشور ابرو یک ماده معدنی یا گیاهی است که تاثیر قابل توجهی روی فولیکولهای موی ابرو ندارد. با این حال، در موارد بسیار نادری که این مواد باعث ایجاد حساسیت میشوند، اگر به مراکز نامعتبر که تأثیر بسیار کمی دارند یا از رنگهای مصنوعی و مضر استفاده کنید، این امر میتواند پیچیده شود. با تمام این پیش فرضها میتوان گفت که به طور کلی هاشور ابرو تاثیر کمی در ریزش ابرو دارد، اگر قصد هاشور زدن به ابروهای خود را دارید میتوانید با خیال راحت این کار را انجام دهید و نگران ریزش ابروهای خود پس از هاشور نباشید.
رنگ هاشور ابرو بعد از چه زمانی طبیعی می شود؟
در واقع، پس از هاشور ابروها ممکن است چندین هفته طول بکشد تا ابروها به حالت عادی برگردند. البته این زمان بستگی به میزان لایه برداری پوست دارد. لایه برداری پوست معمولا 4-5 روز بعد از هاشور انجام میشود، یک هفته بعد از هاشور، ابروها طبیعی ظاهر میشوند. در فرآیند رنگ هاشور ابرو، زمانی که تاتو زیر پوست تزریق میشود، پوست قبل از دوره اکسید ملتهب و زخم میشود، رنگ زیر پوست بسیار تیره و غلیظ میشود و پس از تیره شدن و بهبودی ابروها عادی میشوند. بعد از 14 روز میتوانید رنگ طبیعی ابروها را ببینید. هنگام ترمیم ابروها، 2 تا 3 بار در روز ابروها را با پماد مخصوص چرب کنید و از نور مستقیم خورشید و دوش گرفتن خودداری کنید.
جمع بندی
اگر هاشور ابرو توسط فرد ناشی انجام شود، جای زخم باقی مانده در انتها ممکن است منجر به اسکار یا گوشت اضافی شود. اصولاً وقتی این نوع اعمالهای زیبایی را انجام میدهید، نوعی عفونت و آلرژی را مشاهده خواهید کرد. با کمی بیاحتیاطی در این روشها بسیاری از بیماریها مانند ایدز و هپاتیت قابل مشاهده و انتقال هستند.